Κοπή πίτας του τμήματος βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»(+photos)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, η γυναικεία ομάδα του τμήματος βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο εστιατόριο «Μουσείο – Ελεκτοποιείο».

Στο δείπνο, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, η υπεύθυνη διαχείρισης – συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων Αλεξάνδρα Βασταρδή, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Κολόζος, το μέλος του Δ.Σ. κι έφορος του τμήματος Γιάννης Αρβανιτόπουλος, ο προπονητής του τμήματος βόλλεϋ, Χρήστος Γαλαζούλας και ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Γάτος.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλη την ομάδα, το τεχνικό team και στη Δ.Ε.. Ευχήθηκε πάντα επιτυχίες με νίκες, τονίζοντας ότι η Διοίκηση του Ερασιτέχνη, θα βρίσκεται πάντα κοντά στο τμήμα.
Από την όμορφη εκδήλωση απουσίαζαν οι: Ιωάννα Βλαχάκη, Έρρικα Πολύζου, Λυδία Δερματά, Μίνα Γκαγκαδέλλη και Άννα Κονιστή.

Το φλουρί κέρδισε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, ο οποίος αποφάσισε να διεξαχθεί κλήρωση για την τυχερή. Μετά από κλήρωση, τυχερή αναδείχθηκε η Κική Πρασσά η οποία κέρδισε μία δωροεπιταγή για αγορά αθλητικού υλικού από το κατάστημα Admiral.
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», ευχαριστεί για το δείπνο το εστιατόριο «Μουσείο» καθώς και το ζαχαροπλαστείο «Ροδόπη» για τη βασιλόπιτα.

Αγώνες
Να σημειωθεί ότι βάσει προγράμματος, η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ της Νίκης Βόλου, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της ΑΕΛ το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Κλειστό της Ν.Ιωνίας, ενώ η ομάδα των κορασίδων θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Κλειστό της Ν.Ιωνίας στις 4 το μεσημέρι την ομάδα του Τυρνάβου.

pita volley1

pita volley2

pita volley3

pita volley4

pita volley5