Ηττήθηκε η Νίκη Βόλου από τους Ίκαρους Τρικάλων(+photos)

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι και με αστοχία στις βολές η Νίκη Βόλου, ηττήθηκε από τους Ίκαρους Τρικάλων με 72 – 78 για την 7η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα σε κάποιες στιγμές, είχαν πολύ μικρή διαφορά πόντων από την αντίπαλη ομάδα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Και σε αυτό το παιχνίδι, αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας, ενώ από την παιδική κερκίδα που έχει καθιερώσει η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν.Ιωνίας, παρακολούθησαν το παιχνίδι παιδιά από Ιδρύματα της πόλης και σχολεία.

Η Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ, ευχαριστεί την ΕΨΑ, για την προσφορά αναψυκτικών στα παιδιά, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα πέντε φίλαθλοι, συμμετείχαν στο ΕΨΑποντο, που εγκαινιάστηκε στον σημερινό αγώνα, σουτάροντας από το κέντρο του γηπέδου, διεκδικώντας δύο κιβώτια αναψυκτικών ΕΨΑ.
Μάλιστα ο ένας εξ αυτών ήταν γεννηθείς το 2005.

Βραβεύσεις

Στον σημερινό αγώνα και συγκεκριμένα στο ημίχρονο, Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουτζόγλου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ομάδας Ίκαροι Τρικάλων κ. Σκρέτα για την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης Βόλου Δημήτρης Μανώλης και Μάνθος Μπάντελης, απένειμαν με τη σειρά τους τιμητική πλακέτα, στον παίκτη των Τρικάλων Γιώργο Φούντα για την πολύχρονη παρουσία του στα γήπεδα αλλά και στην Γεωργία Μπακόση που μαζί με τον Γ. Φούντα έχουν την ακαδημία Τρίκαλα FBA, με την οποία η Νίκη Βόλου έχει άριστη συνεργασία.

Τα δεκάλεπτα
20 – 27, 41 – 46, 61 – 68, 72 – 78

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας – Τύμπας): Διγενής 5(1), Αναγνωστόπουλος 9 (1), Καφάσης 5(1), Κουτίνας 16, Τσαβές 2, Βλήτσιος 2, Τσώλης 16 (2), Παπακώστας 17 (2).

Ίκαροι Τρικάλων (Μητσιάδης): Φούντας Φ. 11 (3), Στάνκοβιτς 5, Αργύρης Κ. 10 (2), Μεξης 2, Χατζής 2, Ντούρβας 1, Μπαρμπαρούσης 2, Αργύρης Σ. 16 (2), Φούντας Γ. 29 (3)

niki voloy ikaroi trikalon (1)niki voloy ikaroi trikalon (2)niki voloy ikaroi trikalon (3) niki voloy ikaroi trikalon (4)niki voloy ikaroi trikalon (5) niki voloy ikaroi trikalon (6)niki voloy ikaroi trikalon (7) niki voloy ikaroi trikalon (9)