Λήξη χρονιάς για τις ακαδημίες μπάσκετ γυναικών της Νίκης Βόλου

Ολοκληρώθηκε ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”.

Για τρίτη χρονιά, το τμήμα πραγματοποίησε στις 24 Ιουνίου μεικτούς εσωτερικούς αγώνες στο πλαίσιο λήξης της σεζόν 2018-2019.

Γονείς κι αθλήτριες(ακαδημία – κορασίδες – νεάνιδες), από το γυναικείο τμήμα παραβρέθηκαν η Έλλη-Καρμέλα Κατσιοπούλου, Ιωάννα-Μαρία Κοπάνου και Ιωάννα Τότση, εν όψη της τελευταίας προπόνησης των γυναικών πριν από την συμμετοχή στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 ) σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, αποχαιρέτησαν την μπασκετική χρονιά με παιχνίδι, χαμόγελα και αισιοδοξία για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
lixi1

lixi2

lixi3

lixi4

lixi5
Επίσης, αποδόθηκαν στα τμήματα υποδομής αναμνηστικά διπλώματα ολοκλήρωσης αθλητικών δραστηριοτήτων εκμάθησης καλαθοσφαίρισης κι όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
lixi
lixi7

lixi8

lixi9

lixi10
Η Δ.Ε. του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διατροφολόγο – Διαιτολόγο MSc Κωνσταντίνο Λάμπη, τον Αθανάσιο Πολυχρονίδη (χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των αγωνιστικών εμφανίσεων του γυναικείου τμήματος και υπεύθυνος του Φροντιστηρίου Μ.Ε.), και την οικογένεια Ιωάννη Κισκίνη (χορηγοί καρτών ενίσχυσης σεζόν 2018-2019 και ιδιοκτήτες Αρχοντικού “Ευήλιον” στη Μακρινίτσα), για την σπουδαία συμβολή τους, στη λειτουργία του τμήματος.
fotoogynaikes
poll
Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κάτωθι:
ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΥΖΕΡΙ ” ΤΑΜΠΑΚΗΣ ”
ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ COFFEE & SNACK ” GIUSTO ”
ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ” ΓΥΨΟΔΟΜΗ ”
ΜΑLO ELTON ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΥΡΑΔΙΚΟ ” Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ”
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ” ZAFEIRIOU PRODUCTIONS
xorigoi1

xorigoi2